Facturatie software MAC

OnFact

Het is zeer handig dat wanneer je een bedrijf hebt , de hele rompslomp van de boekhouding keurig en vlot verloopt. Daarom is het aan te raden om je facturen via een facturatieprogramma te versturen en te verkrijgen. Waar vroeger veel werk mee gemoeid was omdat u telkens opnieuw dezelfde gegevens moest invullen, gebeurt dit nu via één simpele muisklik.

onFact is een voorbeeld van een zeer goed facturatie programma waar veel mensen tevreden over zijn. Omdat onFact via de Cloud werkt kan je de software gebruiken op je Mac, IPhone, Windows of Android systemen. Dit software programma heeft tal van voordelen.

Doordat het een online software is hoef je niets te installeren op je pc of Mac. OnFact heeft een zeer vertrouwbare beveiliging die ervoor zorgt dat al jouw facturen enkel voor u zichtbaar zijn en goed beschermd worden.

Dankzij de werking in de Cloud is onFact dus ook overal toegankelijk. Ze maken ook dagelijks back-ups van jouw facturen en gegevens en de updates die ze uitvoeren gebeuren compleet automatisch en gratis.

Hieronder vindt u een link naar onFact voor Mac. De eerste twee weken kan je trouwens het programma gratis uittesten.

https://www.onfact.nl/facturatie-software-mac

De volgende link is naar de site van onFact waar ze een rondleiding aanbieden waar je meer informatie vindt over wie ze zijn en waar ze voor staan. De site zit overigens zeer goed en duidelijk in elkaar.

https://www.onfact.be/rondleiding

piggy-bank-970340_1280