Powerpoint voor MAC

PowerPoint versus Keynote

PowerPoint zit ook in het Microsoft Office 365 pakket. Samen met Word, Excel en tal van andere nuttige programma’s kan je Microsoft Office gebruiken als kantoorsoftwarepakket. Er zijn de voorbije jaren versies bijgekomen voor thuisgebruik, studenten en professioneel gebruik op het werk. Apple heeft natuurlijk ook een geslaagd programma om presentaties te maken genaamd Keynotes, dit maakt deel uit van het iWork-pakket.

PowerPoint is dus zeer handig om presentaties te maken in de vorm van dia’s. Je kan de dia’s opmaken naar jouw wens en stijl. PowerPoint is de meest populaire optie voor presentaties te maken. In het Nederlands is powerpoint zelf een soortnaam geworden.

Keynote is de Apple versie van PowerPoint. Ze hebben beide hun eigen manier om presentaties vorm te geven. Keynote wordt meer innovatiever en frisser beschouwd dan powerpoint. Een nadeel voor Keynote is dan weer dat hun presentaties niet compatibel zijn op pc’s uitgerust met een Microsoft Office pakket. Terwijl PowerPoint wel werkt op een Apple computer.
PowerPoint

Hieronder verwijs ik graag naar de link waar je PowerPoint kan aanschaffen. Dit gebeurt via de Microsoft Store die hun Office 365 pakket hebben uitgebracht voor de Apple Mac. Dit is wel enkel aan te kopen in één office pakket met alle andere programma’s bij. Dat zorgt er natuurlijk voor dat de kosten van dit pakket hoger liggen.

http://www.microsoftstore.com/store/mseea/nl_BE/pdp/Office-365-Personal/productID.298282200?icid=O365PersMac_pdp_offer_text_O16

Keynote

Hieronder vindt u dan weer de link voor het aanschaffen van Keynotes, dit kun je wel apart kopen dus je moet geen heel pakket van Apple aankopen als je enkel een programma nodig hebt om presentaties te maken.

http://www.apple.com/nl/mac/keynote/

 

 

presentation-98489_1280